Voeding voor kittens

Een verantwoorde voeding is tijdens de kittenperiode een absolute vereiste. Uw kitten groeit immers maar één keer en in deze periode wordt de basis gelegd voor het verdere leven. Net als kinderen moeten kittens alle noodzakelijke stoffen in hun voeding vinden die ze nodig hebben voor een harmonieuze groei.

kitten

Een hoog gehalte aan kwalitatieve eiwitten, een flinke dosis energie, voldoende mineralen en veel vitamines voor een goede weerstand zijn van groot belang. Geef uw kitten daarom een gezonde start met Royal Canin gezondheidsvoeding voor kittens.

Een gezondheidsvoeding bevat onder andere extra ingrediënten die de opbouw van de weerstand ondersteunen. Hierdoor is uw kitten beter in staat zijn natuurlijke weerstand op te bouwen en is het beter beschermd tegen ziekteverwekkers.

Van 1 tot 4 maanden maakt uw kitten de 1e groeifase mee. Vanaf 4 maanden start de tweede en tevens laatste groeifase voor uw kitten. Kies altijd een gezondheidsvoeding die aansluit bij de leeftijd van uw kitten. Vanaf 12 maanden is uw kitten volwassen en kunt u overschakelen naar een voeding voor de volwassen kat.

Iedere kitten verdient Gezondheid Verzekerd

Iedere kitten verdient een gezonde start met Royal Canin gezondheidsvoeding voor kittens. Bekijk daarom ook het volgende filmpje eens.

Verzeker uw kitten

Wilt u ook het eerste jaar 25% premie retour op uw huisdierverzekering? Geef uw kitten Royal Canin en ontvang bij Reaal Dier & Zorg voordeel op uw kattenverzekering.

Premie

Gezondheid Verzekerd

wordt u aangeboden door:

Reaal Dier & Zorg
KiyOh klantbeoordeling Klanttevredenheidsonderzoek