Veelgestelde vragen

1. Wat houdt "Gezondheid Verzekerd" in?

"Gezondheid Verzekerd" is een samenwerking tussen Royal Canin en Reaal Dier & Zorg, waarbij eigenaren die hun pup of kitten Royal Canin gezondheidsvoeding geven, na het eerste premiejaar 25% van de verzekeringspremie teruggestort krijgen van Reaal Dier & Zorg. Inschrijving kan voor pups en kittens tot en met de leeftijd van 6 maanden. Wanneer men Royal Canin blijft geven, geldt voor de verzekeringsperiode daarna een jaarlijks bedrag retour van 10% zolang de samenwerking tussen beide partijen voortduurt. Ook dit bedrag wordt aan het eind van het premiejaar door Reaal Dier & Zorg terugbetaald. 25% retour geldt alleen voor nieuw verzekerde pups en kittens.

2. Waarom is "Gezondheid Verzekerd" alleen pups en kittens t/m 6 maanden?

In het 1e levensjaar vindt de snelste groei plaats en wordt de basis gelegd voor de rest van het leven van de hond en kat. Daarom is goede voeding, zoals de Royal Canin gezondheidsvoedingen, van cruciaal belang tijdens deze periode. Dit kan veel problemen voorkomen. Andersom kan verkeerde voeding juist problemen veroorzaken. Door deze leeftijdsgrens te stellen kunnen we beter controleren of pups en kittens tijdens de groei inderdaad gezonde voeding hebben gehad.

3. Hoe kan ik me aanmelden?

Via deze website kunnen zowel pups en kittens tot en met 6 maanden als volwassen honden en katten worden aangemeld. De eerste groep krijgt na het eerste verzekeringsjaar 25% van de premie retour; eigenaren van volwassen dieren ontvangen eenmalig € 25,- terug na ontvangst van de eerste premiebetaling. Alleen aanmeldingen via deze website komen in aanmerking voor de 25% retour (pups en kittens tot en met 6 maanden oud) of voor 1-malig € 25,- retour (honden en katten ouder dan 6 maanden)

4. Krijgt men na het eerste premiejaar en de jaren daarna ook nog voordeel?

Ja. Eigenaren van pups en kittens aangemeld tot en met de leeftijd van 6 maanden krijgen na het eerste verzekeringsjaar in de daarop volgende jaren 10% retour als men Royal Canin blijft geven en zolang de samenwerking duurt. Ook hier geldt dat het voordeel aan het eind van het premiejaar wordt teruggestort.

5. Met welke voedingen van Royal Canin kan gespaard worden?

Met alle Royal Canin gezondheidsvoedingen die te koop zijn in de dierenspeciaalzaak: Size Health Nutrition, Feline Health Nutrition, Breed Health Nutrition (hond en kat) en Feline Care Nutrition. Daarnaast met alle veterinaire voedingen, dus zowel de Veterinary Care Nutrition gezondheidsvoedingen en met de Royal Canin dieetvoedingen. Royal Canin Selection en natvoedingen zijn uitgesloten om in aanmerking te komen voor het premievoordeel of de eenmalige voordeel op "Gezondheid Verzekerd". De volledige lijst vindt u op deze site.

6. Hoe toont men aan Royal Canin te hebben gebruikt?

U toont aan dat u Royal Canin voeding gebruikt heeft door van de gebruikte Royal Canin voedingen de spaarzegel (dierenspeciaalzaken) of onderkant verpakking (veterinair) te verzamelen en deze samen met de Gezondheid Verzekerd Premie-Voordeelkaart naar Reaal Dier & Zorg te sturen. Bij uw nieuwe polis ontvangt u uw Premie-Voordeelkaart met daarop ook de informatie. Bekijk de voorwaarden voor meer informatie.

7. Hoe komt men aan de Premie-Voordeelkaart?

Deze wordt meegestuurd met de polis die u van Reaal Dier & Zorg na aanvraag van de verzekering ontvangt. Indien de Premie-Voordeelkaart kwijt is, kan deze opnieuw worden aangevraagd via het contactformulier op deze website.

8. Hoe wordt gecontroleerd of het hele jaar Royal Canin is gegeven en wie doet dat?

Op uw Premie-Voordeelkaart wordt aangegeven welke aankoopbewijzen u op moet sturen om in aanmerking te komen voor uw voordeel. Na ontvangst controleert Reaal Dier & Zorg of het klopt.

9. Hoe en wanneer wordt de 25% retour verrekend?

Aan het eind van het premiejaar controleert Reaal Dier & Zorg of de verzekering nog loopt. Zo ja, dan wordt na ontvangst van de Premie-Voordeelkaart het voordeel berekend aan de hand van de betaalde premies (25% eerst jaar, 10% de jaren erna) en het gebruik van Royal Canin gecontroleerd. Als alles klopt, wordt het berekende bedrag overgemaakt aan de klant ongeacht of de verzekering wel of niet wordt voortgezet. Het voordeel wordt dus niet verrekend met de jaarpremie of met die van het volgende jaar.

10. Hoe wordt de €25, - retour vergoed?

Reaal Dier & Zorg maakt deze over naar de klant na betaling van de eerste premie en ontvangst van de Premie-Voordeelkaart voor volwassen dieren met drie Royal Canin verpakkingskenmerken. Het voordeel wordt niet verrekend met de premie.

11. Tot wanneer kan de Premie-Voordeelkaart worden ingestuurd?

Tot 8 weken na vervaldatum van het betreffende verzekeringsjaar kan de Premie-Voordeelkaart naar Reaal Dier & Zorg opgestuurd worden. De kaart voor de volwassen dieren kan tot 8 weken na het afsluiten van de verzekering worden ingestuurd.

12. Krijgen trouwe Royal Canin klanten met honden en katten vanaf 7 maanden die een verzekering willen afsluiten ook voordeel?

Ja, deze krijgen eenmalig € 25, - voordeel als ze een nieuwe verzekering afsluiten. Hiervoor ontvangen ze na afsluiting van de verzekering met de polis een Premie-Voordeelkaart voor volwassen dieren.

13. Wat wordt bedoeld met gezondheidsvoedingen?

Gezondheidsvoedingen voorzien niet alleen in de voedingsbehoefte maar leveren daarnaast een actieve bijdrage aan de gezondheid van hond en kat. Dit kan door het toevoegen van natuurlijke ingrediënten waardoor onder meer de weerstand wordt versterkt (antioxidanten), de spijsvertering wordt ondersteund (speciale voedingsvezels ofwel prebiotica), de gezondheid van huid en vacht wordt verbeterd (omega-3 en omega – 6 vetzuren) en de gewrichten worden ondersteund (glucosamine, chondroïtine, groenlipmossel). Deze ingrediënten worden ook wel nutraceuticals genoemd omdat ze actief bijdragen aan de gezondheid. Royal Canin is marktleider op het gebied van gezondheidsvoedingen op maat.

14. Waar is Royal Canin verkrijgbaar?

Royal Canin is alleen verkrijgbaar bij gespecialiseerde verkoopkanalen, omdat goed advies en de juiste voedingskeuze belangrijk is bij haar assortiment. De gezondheidsvoedingen zijn verkrijgbaar bij de meeste dierenspeciaalzaken, tuincentra, groencentra en bij een aantal dierenartsen. De dieetvoedingen zijn alleen verkrijgbaar bij de dierenarts. Royal Canin is niet verkrijgbaar bij de supermarkt. Klik hier voor de Royal Canin verkooppunten.