Over Gezondheid Verzekerd

Goede gezondheid begint met goede voeding

Als huisdierverzekeraar worden wij vaak geconfronteerd met de gevolgen van de verkeerde voeding die eigenaren aan hun hond of kat geven. “Met de pot mee eten” is echt niet meer van deze tijd. Verkeerde voeding geeft gezondheidsproblemen, net zoals dat bij de mens ook zo is.

Goede voeding daarentegen kan de gezondheid duidelijk bevorderen en de ziektenkosten verminderen. Dit geldt zeker voor de groeiperiode, waarin de basis wordt gelegd voor de rest van het leven. Royal Canin biedt daarom al vele jaren een uitgebreid assortiment gezondheidsvoedingen voor pups en kittens, precies afgestemd op hun leeftijd, grootte en in veel gevallen zelfs op het ras. Deze voedingen dragen actief bij aan hun gezondheid. Daarom heeft Reaal Dier & Zorg besloten voortaan 25% van de 1e jaarpremie terug te geven als een pup of kitten opgroeit met gezondheidsvoeding van Royal Canin.

Reaal Dier & Zorg is blij met de samenwerking die we hebben met Royal Canin. Als u vanaf het begin uw pup of kitten Royal Canin Gezondheidsvoeding geeft, krijgt u van ons 25% retour op uw 1e jaarpremie. Als u bij ons verzekerd blijft, en Royal Canin voeding blijft geven, ontvangt u zolang wij samenwerken met Royal Canin ook de daarop volgende jaren 10% retour op uw premie.

Ik hoop oprecht dat u en uw pup of kitten jarenlang plezier van elkaar en met elkaar zullen hebben. In goede gezondheid.


Cynthia Jensma
Reaal Dier & Zorg