Waarom een huisdierverzekering?

Bij Reaal Dier & Zorg krijgen wij vaak de vraag “Waarom zou ik mijn huisdier verzekeren? Hij is nooit ziek”. Een logische vraag, maar… een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte komt altijd onverwachts!

"Ik ben blij dat ik Simba van jongs af aan meteen verzekerd heb; met hem is het altijd wat!"

Monique en kater Simba

Monique&Simba

Bereken uw premie

"Pups zijn nog zo heerlijk onbezonnen en speels, maar daardoor raken ze ook sneller in de (medische) problemen."

Sander en Sam

Stefan&Toby

Bereken uw premie

Uw dierenarts kan uw pup of kitten vaak weer volledig genezen, maar rekeningen van € 700,- à € 800,- zijn echt geen uitzondering meer. U moet dat geld dan wel hebben.

Als u voor uw pup of kitten de Reaal Dier & zorg verzekering afsluit, hoeft u zich over onverwachte medische kosten ten gevolge van een ongeval en/of ziekte geen zorgen meer te maken. Een prettige zekerheid, voor u en voor uw huisdier.

“Had ik maar…”

Helaas horen wij elke dag “had ik maar,…” maar dan is het te laat. Te vaak komt het nog voor dat de eigenaar afscheid moet nemen van zijn trouwe kameraad omdat hij niet in staat is om de medische kosten te betalen. Zover laat u het toch niet komen?

Een praktijk voorbeeld

"Tijdens een verjaardagsfeestje ontsnapte Simba aan de aandacht en snoepte wat hapjes van de salontafel. De cocktailprikker die hij inslikte richtte erg veel schade aan. De dierenarts kon zijn slokdarm gelukkig weer volledig herstellen. Reaal Dier & Zorg vergoedde € 793,20. Simba is inmiddels weer helemaal de oude en snuffelt weer vrolijk rond. Alleen nu niet meer op de salontafel…"

Monique en kater Simba

Monique&Simba

Maak het nu meteen even in orde

Met ‘een paar klikken’ maakt u uw aanvraag voor de Reaal Dier & Zorg Verzekering in orde. Makkelijker kan het niet. U ontvangt de polis en de voorwaarden via de post bij u thuis. U hebt dan nog 14 dagen bedenktijd. Stel uw aanvraag niet langer uit, want u wilt later toch ook niet denken “had ik maar…”?

Gezondheid Verzekerd

wordt u aangeboden door:

Reaal Dier & Zorg
KiyOh klantbeoordeling Klanttevredenheidsonderzoek

Ook 25% retour?

Wilt u ook het eerste jaar 25% premie retour op uw huisdierverzekering? Geef uw pup of kitten Royal Canin en ontvang bij Reaal Dier & Zorg voordeel op uw honden- of kattenverzekering.

Bereken uw premie