Over verzekeren

Veel mensen vragen zich af wat een huisdierenverzekering eigenlijk is en hoe dat nou werkt. Daarom vertellen we u er graag wat meer over.

Een huisdierverzekering is vergelijkbaar met een humane ziektekostenverzekering. Vrijwel alle medische kosten als gevolg van een ongeval en/of ziekte worden vergoed. U sluit de verzekering af om er zeker van de te zijn dat u de medische zorg die uw pup of kitten onverwacht nodig heeft, kunt betalen. Wij nemen het risico van deze kosten over en in ruil daarvoor betaalt u maandelijks (of jaarlijks) een bedrag (de premie). Een prettige zekerheid, voor u en voor uw huisdier.

Wat kost dat dan?

Benieuwd wat een verzekering voor uw pup of kitten kost? Bereken dan snel en eenvoudig uw premie!

Bereken uw premie

Bestaande aandoeningen

Net als bij alle andere verzekeringen is het niet mogelijk om een bestaande aandoening van uw huisdier te verzekeren. Dit komt omdat er geen sprake meer is van een risico; het is immers al gebeurd en daarmee een zekerheid. U sluit toch ook geen woonverzekering af wanneer uw huis al in brand staat, of een annuleringsverzekering wanneer de vakantie al geannuleerd is? Zo werkt het ook met een huisdierverzekering.

Benieuwd wat er precies onder de verzekering valt?    Vergelijk onze verzekeringen

Ook 25% retour?

Wilt u ook het eerste jaar 25% premie retour op uw huisdierverzekering? Geef uw pup of kitten Royal Canin en ontvang bij Reaal Dier & Zorg voordeel op uw honden- of kattenverzekering.

Bereken uw premie

Gezondheid Verzekerd

wordt u aangeboden door:

Reaal Dier & Zorg
KiyOh klantbeoordeling Klanttevredenheidsonderzoek